Jouw functie als Marketingmedewerker zelf vormgeven en eigen maken

  • Elspeet
  • 32 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van 32 uur en op basis van jouw werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en dagelijks een lekkere lunch;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris;
  • Ruime mogelijkheden om de functie zelf in te richten en taken, die jij leuk vindt, naar je toe te trekken;
  • Thuis werken is wanneer gewenst in overleg mogelijk.

Ons verlanglijstje

  • Content creërengaat jou makkelijk af (teksten schrijven en foto’s bewerken);
  • Jij bent creatief, gedreven en communicatief vaardig;
  • Adobe-pakketten, Trello en social mediakanalen(Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest) hebben voor jou geen geheimen!

Dag in dag uit adviseren, begeleiden en realiseren wij, Goed Verblijven, het complete bouwproces van houten bouwwerken. Wij zijn gevestigd in Elspeet en onze klanten zijn verspreid over het land. Van houten tuinkantoren en gastenverblijven tot complete mantelzorgwoningen en recreatiewoningen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door goed te luisteren naar onze klant, realiseren wij met duurzame materialen de droom van onze klanten. Al onze projecten komen tot stand door maatwerk, kwaliteit en passie.

Ons team is persoonlijk, jong en gedreven om de droom van de klant waar te maken. Alle collega’s zijn harde werkers en nauw betrokken bij het project en de klant. Bij ons is er ruimte om mee te denken over bijvoorbeeld werkwijze en materialen. Uiteraard werken we met goede materialen en gereedschap! Twee keer per jaar gaan we met elkaar op teamuitje en rondom kerst en de zomer gaan we met elkaar eten waarbij ook de aanhang is welkom.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.15
Gewapend met een bak koffie neem jij de mailbox door, genoeg te doen vandaag! Met behulp van de planning in Trello, maak jij je dagindeling. Je begint met het wegwerken van de mailbox.
09.30
Daarna staat er een overleg met Harrie van de verkoopafdeling gepland. Samen nemen jullie bijzonderheden van projecten door. Je wint extra informatie in, zodat jij verder kan met het schrijven van teksten. Tot slot bespreken jullie de komende social media posts!
10.15
Op de website wordt bij elk afgerond project een beschrijving geplaatst. Jij gaat aan de slag met het schrijven van deze teksten. Tussendoor schakel je met de klant en met je collega’s om wat extra informatie te vergaren.
12.00
De teksten heb je geschreven, je hebt flink doorgewerkt! Tijd om aan te schuiven in de kantine voor een verzorgde lunch. Daarna wandel je met je collega’s door Elspeet.
13.00
Na de wandeling neem je de foto’s van nieuwe projecten door, die de fotograaf heeft doorgestuurd. Je gebruikt Adobe en jouw creativiteit om content te maken voor social media. Daarna plan je de posts in en plaats je ze op Pinterest.
14.30
Je geniet van de afwisseling. Net ben je creatief bezig geweest en nu schiet je even in de regelmodus. In afstemming met de fotograaf en een aantal klanten, plan je momenten in om foto’s te maken van de afgeronde projecten. Dit bevestig je naar de klant en fotograaf.
15.15
Even een koffie ronde! Je vraagt je collega’s of ze ook wat willen en je deelt wat koffie uit. Daarna neem je de nieuwe video, aangeleverd door de videograaf, door. Je plaatst hem op YouTube en schrijft een begeleidende tekst.
17.00
In de laatste anderhalf uur bel je nog even met een bureau waar jullie mee samenwerken, beantwoord je de laatste e-mails en sluit je de computer af. Voordat je naar huis gaat, klets je nog wat met je collega’s en zwaai je ze gedag. Morgen weer een nieuwe dag!

Tijd voor een bakkie

De functie Marketingmedewerker is nieuw voor ons! Daarom hebben we jou nodig om deze functie in te vullen en vorm te geven. Werkervaring op marketinggebied is niet nodig. Uiteraard is kennis van social media wel mooi meegenomen. We zijn op zoek naar een gedreven creatieveling die deze uitdaging aan durft te gaan. Herken jij jezelf in onze wensen? Dan komen we graag met je in contact. Stuur ons eens een berichtje met jouw ideeën of bel en laat ons je enthousiasme horen.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Harrie van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Harrie een WhatsApp op 06 82 83 87 59 of mail naar harrie@goedverblijven.nl.