Groei met ons mee als technisch tekenaar!

 • Elspeet
 • 5 - 10 Jaar
 • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2200,- en €4500,- bruto per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en dagelijks een lekkere lunch;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris;
 • Jij krijgt de mogelijkheid om (interne) opleidingen te volgen zoals een cursus TEKLA;
 • Om je werk goed te doen krijg je een laptop, telefoon en airpods;
 • Zo nu en dan thuiswerken is mogelijk en jij bepaalt zelf welk tekenprogramma jij wilt gebruiken;
 • Elke vrijdagmiddag een borrel, wij houden van gezelligheid!

Ons verlanglijstje

 • Op jouw CV zien we 5-10 jaar werkervaring als technisch tekenaar terug;
 • Daarnaast neem jij een bak met kennis mee die je graag wilt delen en inzetten;
 • Jij bent oplossingsgericht, communicatief vaardig en zorgvuldig.

Dag in dag uit adviseren, begeleiden en realiseren wij, Goed Verblijven, het complete bouwproces van houten bouwwerken. Wij zijn gevestigd in Elspeet en onze klanten zijn verspreid over het land. Van houten tuinkantoren en gastenverblijven tot complete mantelzorgwoningen en recreatiewoningen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door goed te luisteren naar onze klant, realiseren wij met duurzame materialen de droom van onze klanten. Al onze projecten komen tot stand door maatwerk, kwaliteit en passie.

Ons team is persoonlijk, jong en gedreven om de droom van de klant waar te maken. Alle collega’s zijn harde werkers en nauw betrokken bij het project en de klant. Bij ons is er ruimte om mee te denken over bijvoorbeeld werkwijze en materialen. Uiteraard werken we met goede materialen en gereedschap! Twee keer per jaar gaan we met elkaar op teamuitje en rondom kerst en de zomer gaan we met elkaar eten waarbij ook de aanhang is welkom.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Je loopt de zaak op en het is al gezellig druk in de werkplaats. Nadat je iedereen een goedemorgen hebt gewenst, loop je via de koffiezetautomaat naar je werkplek. Je slingert de computer aan en neemt je mail en agenda door.
09.00
Er staat een belafspraak met een klant in je agenda. Samen nemen jullie het plan van eisen in detail door, zodat jij een mooi schetsontwerp kunt maken. Uiteraard vraag je door en noteer je nauwkeurig de wensen van de klant.
10.30
Het plan van eisen is duidelijk dus jij kan starten met het maken van een schetsontwerp. Het betreft een gastenverblijf in Wageningen. Alles is maatwerk dus je begint met een leeg ontwerp.
12.00
Het schetsontwerp voor het gastenverblijf in Wageningen is klaar. Je deelt hem met de werkvoorbereider. Ook hij is tevreden over het ontwerp. Deze kan naar de klant samen met de gespecificeerde offerte.
12.30
Tijd voor lunch! De targets zijn gehaald, dat betekent dat er getrakteerd wordt op patat. Daar zeg jij geen nee tegen!
13.00
Na de lunch begin je met een technische producttekening voor een mantelzorgwoning in Soest. De order is goed gekeurd door de klant en jij kan het schetsontwerp omzetten naar een technische producttekening op basis van het plan van eisen en de order.
14.00
Tussentijds bel je met een aantal onderaannemers om wat informatie uit te vragen over materialen. Dit heeft namelijk invloed op jouw tekening. Gelukkig hebben jullie nauw contact!
15.30
Je wordt tijdens het uitwerken van de technische producttekening gebeld door een monteur op de bouw. Hij is bezig met een project in Amsterdam en heeft wat vragen over de tekening. Uiteraard beantwoord jij zijn vragen zorgvuldig.
16.00
Het laatste uurtje van de werkdag breng je door met de werkvoorbereider. Hij is bezig met het uitwerken van een project in Utrecht en samen stemmen jullie de laatste details af, zodat de order in de werkplaats verwerkt kan worden.
17.00
Tijd om naar huis te gaan! Je sluit je computer af en zegt je collega’s gedag. Morgen weer een nieuwe dag! Je trekt de deur van kantoor achter je dicht en springt de fiets op richting huis.

Tijd voor een bakkie

Ben jij de technisch tekenaar waar wij naar op zoek zijn? Neem dan contact met op ons op. Graag nodigen we je uit op ons kantoor en leren we je beter kennen onder het genot van een bak koffie. Tijdens dit gesprek hopen we meer te weten te komen over jouw ervaring en ambities. Hopelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen als collega en samen bouwen aan de groei van Goed Verblijven. Pak de telefoon, stuur een bericht of bel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Harrie van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Harrie een WhatsApp op 06 82 83 87 59 of mail naar harrie@goedverblijven.nl.