Als Timmerman van A tot Z betrokken bij het creëren van unieke houten bouwwerken

  • Elspeet
  • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €2000,- en €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Als Timmerman werk jij zowel in de werkplaats als op de bouw aan een project, volop afwisseling dus
  • Elke vrijdagmiddag een borrel, wij houden van gezelligheid

Ons verlanglijstje

  • Het is mooi meegenomen als jij relevante werkervaring hebt, maar wij staan open voor zowel ervaren als onervaren timmermannen
  • We werken verspreid door het land, dus een rijbewijs is zeer gewenst
  • Jij bent oplossingsgericht, meegaand met de klant en secuur!

Dag in dag uit adviseren, begeleiden en realiseren wij, Goed Verblijven, het complete bouwproces van houten bouwwerken. Wij zijn gevestigd in Elspeet en onze klanten zijn verspreid over het land. Van houten tuinkantoren en gastenverblijven tot complete mantelzorgwoningen en recreatiewoningen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door goed te luisteren naar onze klant, realiseren wij met duurzame materialen de droom van onze klanten. Al onze projecten komen tot stand door maatwerk, kwaliteit en passie.

Ons team is persoonlijk, jong en gedreven om de droom van de klant waar te maken. Alle collega’s zijn harde werkers en van A tot Z betrokken bij het project, waardoor ze de klant goed kennen. Bij ons is er ruimte om mee te denken over bijvoorbeeld de werkwijze en materiaalkeuzes. Uiteraard zorgen we voor goede materialen en het beste gereedschap! Twee keer per jaar gaan we met elkaar op teamuitje en rondom kerst en de zomer gaan we met elkaar eten waarbij ook de aanhang welkom is.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je week eruit

Maandag
Een nieuwe werkweek staat voor de deur. Vandaag start je in de werkplaats met een nieuw project. Op kantoor neem je de klus door met werkvoorbereiders Ardjan en Aron. Het betreft een recreatiewoning in Amsterdam. Na de bespreking op kantoor ga jij aan de slag met het maken van prefab wanden en het bevestigen van de gevelbekleding. Tussen de middag lunch je, met tosti’s, gezellig met elkaar in de kantine!
Dinsdag
Ook vandaag richt jij je op de realisatie van het recreatiewoning in Amsterdam. Je maakt de dakbalken en het dakbeschot op maat. Jullie lunchen met patat, want het target is behaald en dat mag gevierd worden. Aan het einde van de dag bundel je de materialen, zodat je morgenochtend gelijk op weg kan naar de klant. Voordat je naar huis gaat, neem je op kantoor de planning en bereikbaarheid nog even door.
Woensdag
Tijd om richting Amsterdam te gaan! Bij aankomst neem je onder het genot van een bak koffie de klant mee in het project. Na de smalltalk bepalen jullie de locatie en begin je met het funderingswerk. Van palen slaan tot het leggen van de vloer. Je hebt hard gewerkt en de vloer zit dicht. Morgen weer een dag!
Donderdag
Je rijdt langs de zaak om de prefab wanden op te halen. In Amsterdam begroet je de klant en maak je kort even een praatje voordat je start met het plaatsen van de wanden. Na de lunch staan de wanden en is het tijd om het dak te plaatsen. Gelukkig heb je geen hoogtevrees. Aan het einde van de dag bel je met de elektricien om te laten weten wanneer hij terecht kan.
Vrijdag
De laatste dag van de week. Vandaag zorg jij ervoor dat het dak en de kozijnen waterdicht zijn. Mocht het gaan regenen dit weekend, ben jij goed voorbereid. De recreatiewoning staat casco en de week zit erop. In de bus terug naar de zaak beslis jij of je volgende week de afwerking van dit project wilt oppakken of liever start met een nieuw project. Om 16.30 uur stipt, luid jij samen met je collega’s het weekend in!

Tijd voor een bakkie

De functie als Timmerman bij Goed Verblijven is geen reguliere Timmermans functie. Hier krijg jij de kans om te werken aan unieke houten bouwwerken, met duurzame materialen in een gedreven en ambitieus team. Jij neemt de klant mee in het proces en speelt daardoor een belangrijke rol in het verwezenlijken van hun droom. Wie wil er nou geen dromen waarmaken? Ben jij net zo enthousiast over Goed Verblijven en over deze functie als Timmerman? Stuur ons een WhatsApp of bel eens!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Harrie van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Harrie een WhatsApp op 06 82 83 87 59 of mail naar harrie@goedverblijven.nl.