Bouw aan de toekomst bij ons als (Junior) Werkvoorbereider!

 • Elspeet
 • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een goed marktconform salaris op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en dagelijks een lekkere lunch
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Jij krijgt de mogelijkheid om (interne) opleidingen te volgen, zoals een cursus TEKLA
 • Doorgroeimogelijkheden naar projectleider
 • Om je werk goed te doen krijg je een laptop, telefoon en airpods
 • Elke vrijdagmiddag een borrel, wij houden van gezelligheid!

Ons verlanglijstje

 • Ervaring als werkvoorbereider/ technisch tekenaar is een pré.
 • (Bijna) afgeronde studie op mbo- of hbo-niveau? Ook dan ben je welkom!
 • Jij bent oplossingsgericht, communicatief vaardig, organisatorisch sterk en zorgvuldig
 • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende onderaannemers en klanten
 • Overzicht houden op de planning en het realiseren van tekeningen kunnen we aan jou overlaten.

Dag in dag uit adviseren, begeleiden en realiseren wij, Goed Verblijven, het complete bouwproces van houten bouwwerken. Wij zijn gevestigd in Elspeet en onze klanten zijn verspreid over het land. Van houten tuinkantoren en gastenverblijven tot complete mantelzorgwoningen en recreatiewoningen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door goed te luisteren naar onze klant, realiseren wij met duurzame materialen de droom van onze klanten. Al onze projecten komen tot stand door maatwerk, kwaliteit en passie.

Ons team is persoonlijk, jong en gedreven om de droom van de klant waar te maken. Alle collega’s zijn harde werkers en nauw betrokken bij het project en de klant. Bij ons is er ruimte om mee te denken over bijvoorbeeld werkwijze en materialen. Samen werken we vanuit onze christelijke waarden en normen aan het beste resultaat. Uiteraard werken we met goede materialen en gereedschap! Twee keer per jaar gaan we met elkaar op teamuitje en rondom kerst en de zomer gaan we met elkaar eten.

 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Je loopt de zaak op en het is al gezellig druk in de werkplaats. Nadat je iedereen een goedemorgen hebt gewenst, loop je via de koffiezetautomaat naar je werkplek. Je slingert de computer aan en neemt je mail en agenda door.
09.00
Er staat een belafspraak met een klant in je agenda. Samen nemen jullie het plan van eisen in detail door, zodat jij een mooi schetsontwerp kunt maken. Uiteraard vraag je door en noteer je nauwkeurig de wensen van de klant. Het plan van eisen is duidelijk dus jij kan starten met het maken van een schetsontwerp. Het betreft een gastenverblijf in Wageningen. Alles is maatwerk dus je begint met een leeg ontwerp.
10.30
Daarna volgt een overleg tussen verkoop en werkvoorbereiding om alle lopende projecten door te nemen, iedereen is weer op de hoogte en kan verder met de werkzaamheden.
12.00
Het schetsontwerp voor het gastenverblijf in Wageningen is klaar. Je spart met de andere werkvoorbereider over de tekening. Ook hij is tevreden over het ontwerp. Deze kan naar de klant samen met de gespecificeerde offerte.
12.30
Tijd voor lunch! De targets zijn gehaald, dat betekent dat er getrakteerd wordt op patat. Daar zeg jij geen nee tegen!
13.00
Na de lunch stap je in de auto richting een mantelzorgwoning in Soest. Het is tijd om de mantelzorgwoning op te leveren aan de klant. Je loopt samen de hele woning door en geeft ze een goed gevuld afleverpakket.
15.30
Op de terugweg bel je een klant terug die je belde met een vraag over de tekening en spreek je een onderaannemer die aan het werk is bij een project in Amsterdam.
16.00
Het laatste uurtje van de werkdag breng je door met de verkoop adviseur. Hij draagt een klant aan je over, omdat er akkoord is op de offerte.
17.00
Tijd om naar huis te gaan! Je sluit je computer af en zeg je collega’s gedag. Morgen weer een nieuwe dag! Je trekt de deur van kantoor achter je dicht en springt de fiets op richting huis.

Tijd voor een bakkie

Ben jij werkvoorbereider of zoek je een plek voor jouw afstudeerstage? En wil jij doorgroeien tot een ervaren werkvoorbereider of projectleider? Neem dan contact met op ons op. Graag nodigen we je uit op ons kantoor en leren we je beter kennen onder het genot van een bak koffie. Tijdens dit gesprek hopen we meer te weten te komen over jou, jouw geloof, ervaringen en ambities. Hopelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen als collega en samen bouwen aan de groei van Goed Verblijven. Pak de telefoon, stuur een bericht of bel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Harrie van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Harrie een WhatsApp op 06 82 83 87 59 of mail naar harrie@goedverblijven.nl.